Aannemer en schilder voor binnenschilderwerk & interieur in Gent te Ledeberg.

Sfinx Bouw & Coördinatie: schilderspecialist in Gent

Alle schilderwerken

Sfinx Bouw & Coördinatie in Ledeberg (bij Gent) is in de eerste plaats aannemer van totaalprojecten voor nieuwbouw en renovatie. Maar omdat ons bouwteam alle bouwtechnieken onder de knie heeft, kunt u ook voor deelprojecten een beroep doen op onze expertise. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in schilderwerken.

 

Merken

Sfinx Bouw & Coördinatie wil de hoogste kwaliteit voor de klant. Door alleen te werken met de beste verfmerken, en de meest gedreven schilders. Wij doen zowel binnen- als buitenschilderwerk. Een nieuwe coating voor uw gevel? Uw living, badkamer of keuken bezetten? Of een decoratieve afwerking? Het kan allemaal. Wij zijn trouwens ook behangspecialist.

 

Scherpe offerte

Sfinx Bouw & Coördinatie, met vestiging in Gent, gaat voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kom praten over uw nieuwbouw- of renovatieproject, en we bekijken samen hoe onze schilderwerken voor de grootste meerwaarde kunnen zorgen. Op basis van ons gesprek stellen we een gedetailleerde offerte op. Gaat u akkoord? We gaan zo snel mogelijk aan de slag!

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.
 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review